Tekniske detaljer for Lørdag, Søndag og Helligdag

 
Børsen udkommer hver dag. Lørdag, søndag og helligdage er det som en digital udgave, der lander lige i Børsen-læserens mailboks. Bag udgivelserne står Børsens faste stab af journalister og kommentatorer, som leverer dagsordensættende erhvervsnyheder. Der er desuden mulighed for at gøre annoncen klikbar, så læserne ved et enkelt klik på annoncen omdirigeres direkte til din hjemmeside.
 
I Børsen Lørdag, Søndag og Helligdag kan man også annoncere med interstitials. Du kan læse mere om interstitials her.
 
Ring på 72 42 33 20, og hør mere om dine muligheder for annoncering i Børsen Lørdag, Søndag og helligdage.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Formater

Helside

Format: 768 x 1024 
Opløsning: min. 250 dpi


Dobbeltside

Format: 1536 x 1024 
Opløsning: min 250 dpi

Forside bund

Format: 768 x 170
Opløsning: min 250 dpi

Ordredeadline og materialedeadline

Ordredeadline
For annoncering med helsider og bunden af forsiden i Børsen Lørdag, Søndag og Helligdag er der ordredeadline kl. 12 onsdag før indrykning.

For annoncering med dobbeltside i Børsen Lørdag, Søndag og Helligdag er der ordredeadline kl. 12 torsdag før indrykning.

Materialedeadline
Materialedeadline er for alle typer annoncering i Børsen Lørdag, Søndag og Helligdag kl. 11 fredag før indrykning.

Generelle betingelser

Børsen forbeholder sig ret til til enhver tid at afvise materiale, der ikke overholder de tekniske retningslinjer for Børsen Lørdag og Børsen Søndag eller i øvrigt afviger fra mediets image. Annoncer må ikke indeholde Børsen-farver eller farver, som lægger sig op ad disse farver. Børsen forbeholder sig ret til at afvise materiale, der vurderes at bruge farver, som ligger tæt på vores farver.

Børsens farver er:
Lakserød
R-G-B: 240 – 222 – 203
HEX: #F0DECB

Magenta
R-G-B: 237 – 50 – 168
HEX: #ED32A

 

Materialelevering og tekniske detaljer

Vi anbefaler, at der anvendes en skriftstørrelse på min. 16 pkt. Materiale i pdf-format og RGB-farver inkl. URL til landing page sendes til annonce@borsen.dk. Husk at anføre indrykningstidspunkt.

Annonceproduktion hos Børsen

Vi kan tilbyde opsætning af dine annoncer. Indhent pris hos din annoncekonsulent på 72 42 33 20. Materialer til layout af annoncer leveres til Børsen senest kl. 12.00 onsdag før indrykning.