Annoncørbetalt indhold – showcase

Annoncørbetalt indhold er artikler, video eller grafik specielt produceret til dig som annoncør og optimeret til at performe hos netop Børsens læsere. Den gode fortælling bag produktet eller virksomheden er i centrum. For vi ved, at gode fortællinger fanger læsernes opmærksomhed, og journalistisk storytelling skaber autenticitet, troværdighed og driver engagement hos det helt rigtige publikum.

På denne side kan du kan finde inspiration i de cases, som Børsen allerede har udført for kunder inden for annoncørbetalt indhold. Du kan også danne dig et overblik over, hvilken form for annoncørbetalt indhold der passer bedst til dig – partner, pakker eller single.

SINGLE

Få effekt med én annoncørbetalt artikel, der rammer målgruppen gennem storytelling, så du sikrer dig troværdig taletid hos målgruppen. Dette kan være en oplagt mulighed for dig, som gerne vil prøve kræfter med annoncørbetalt indhold, for at prøve noget andet end almindelige annonce-indrykninger.


SPANISUN

Skandinavisk inspireret design på spanske grunde – drømmen om en luksusbolig i det sydlige har aldrig haft bedre forudsætninger for at gå i opfyldelse. En sommervenlig artikel, der både taler til den ferielystne og investeringsbevidste boligkøber.

LÆS ARTIKEL


ANDERSEN RENGØRING

Den gode historie om den lille virksomhed, der fortæller erhvervsledere, kunder og samarbejdspartnere, hvad Anders Andersens Rengøring står for efter 50 år på det danske marked, og hvordan virksomheden er nået dertil, hvor den er i dag. Hør, hvordan virksomhedens kommunikationschef, Jørg Gøttler, oplevede processen og resultaterne.

LÆS ARTIKEL


BDO

Et personbåret portræt af en helt ny generation af medarbejdere inden for it med et unikt kompetencesæt og en ny arbejdsgang, som enhver virksomhed er nødt til at forholde sig til, og som italesættes af en virksomhed, der har haft både modet og kapaciteten til at ansætte én af dem.

LÆS ARTIKEL

IVECO

Det kan være svært at folde et emne som biogas ud i et traditionelt annonceformat, så Børsen Creative lavede i stedet en journalistisk erhvervshistorie, der skabte en del debat på Facebook.

LÆS ARTIKEL

PAKKE

Sammensæt din kampagne med en serie af annoncørbetalt indhold, der er tilpasset netop dine ønsker til omfang og kampagneperiode. Sammen finder vi den helt rigtige strategi, så du kan kommunikere til målgruppen i det omfang, der matcher dine marketingmålsætninger og budget.


SAMSUNG
– Award winning campaign

En serie af artikler, der som led i en større nordisk kampagne for lanceringen af Samsungs nye QLED TV blev produceret i tæt samarbejde mellem Samsung, mediebureauet Starcom og Børsen Creative.

LÆS ARTIKEL


SPARINDEX

Ved lanceringen af Sparinvests investeringsplatform Sparindex udarbejdede Børsen Creative tre artikler med fokus på investering i ETF’er, som er et stigende interesseområde for danske investorer.

LÆS ARTIKEL


HONDA

Kampagnen pirrer læsernes drømme om, hvordan et arbejdsliv i naturen kan se ud, med historier om en undervandsjæger på jagt efter østers i Isefjord og en HR-chef, der er brudt ud af hamsterhjulet.

LÆS MERE

PARTNER

Indgå som annoncør i et større, strategisk og langsigtet partnerskab med Børsen. Her får du kontinuerlig tilstedeværelse i Børsens univers med skræddersyet kvalitetsindhold. Sammen skaber vi en kampagne, som kan kommunikere jeres værdier eller positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader og derigennem skaber brandloyalitet og engagement i målgruppen.


SIEMENS 

Bæredygtige energisystemer, intelligent infrastruktur og effektiv produktion er alt sammen afgørende for Danmarks grønne omstilling. I 15 artikler forklarer Siemens om teknologier, der gør en forskel. Læs en af artiklerne nedenfor

LÆS ARTIKEL


SAXO BANK

I et omfattende partnerskab mellem Saxo Bank og Børsen gives gode råd om investering til både førstegangsinvestoren og den garvede trader. Et eksempel på perfekt match mellem indhold og målgruppe.

LÆS ARTIKEL


DELOITTE

Altid på pletten med det nyeste nye inden for teknologi, ledelse og digitalisering. Deloitte har i samarbejde med Børsen leveret en længere række artikler, der fremhæver nogle af de mest spændende cases og den nyeste viden i dansk erhvervsliv.

LÆS ARTIKEL

MØD TEAMET BAG BØRSEN CREATIVE

 

Mød Børsens kommercielle redaktion, hvor kerneproduktet er fængende storytelling, som skaber autenticitet omkring virksomheder og brands. Konkret hjælper vi Børsens annoncekunder med at komme til orde i form af artikler, video, lyd, billeder og events inden for kategorien ”annoncørbetalt indhold”.

Med en journalistisk baggrund kombineret med kreativitet og forretningsforståelse sikrer teamet, at kvaliteten og indholdet af de kommercielle partnerskaber går op i en højere enhed.

LÆS MERE OM BØRSEN CREATIVE-TEMAET

 

SKAL VI SAMARBEJDE?

Kontakt os på 72 42 33 20 eller annonce@borsen.dk,
og få en uforpligtende snak om, hvad et samarbejde med Børsen Creative kan tilbyde din virksomhed.