Tilmeld dig nyhedsbreve fra Børsen Annonce

Er du interesseret i, hvordan du kan få optimal værdi af dine annonceringsmuligheder? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, læs om andres erfaring med annoncering hos os, og få gode råd og redskaber til, hvordan du bedst kan gøre brug af både online- og printannoncering. Vi hjælper dig med at få succes hos Danmarks mest værdifulde læsere.

*Jeg accepterer Børsens kommunikationsvilkår og ønsker lejlighedsvis at holde mig opdateret via e-mail, sms/mms, telefon, sociale medier og andre tilsvarende digitale medier om Børsens aktiviteter, tilbud og produkter. Kommunikationen kan til enhver tid frameldes.

Tilmeld dig vores

nyhedsbrev og få en
mail om måneden

Få gode råd

om annoncering
generelt

Hør om

andres erfaring

Danmarks mest værdifulde læsere

Når du annoncerer på en eller flere af Børsens platforme, når du ud til en bred læserskare på begge sider af Storebælt. Vores læsere tag¬er beslutningerne i dansk erhvervsliv. De arbejder mere og tjener mere end den gennemsnitlige dansker, og de har flere penge mellem hænderne til deres private forbrug. De læser Børsen på avispapir, pc, smartphone og tablet. De ser on-demand-aktienyheder på Børsen Play og nyder en stille stund med fordybelse i Pleasure-magasinet. De bruger borsen.dk i løbet af arbejdsdagen og Børsen på mobilen, når de er på farten, og de kan derfor holde sig opdaterede fra morgen til aften.