Verden

KONTAKT

Børsen Annonce
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks

19. december udkommer et nyt og spændende magasin sammen med Børsen. ”Verden 2019” vil være det første ud af tre årsmagasiner, og omdrejningspunktet vil være de begivenheder rundt om i verden, som har haft mest betydning i det forgangne år – og hvad de begivenheder vil betyde for det kommende år. Magasinet vil indeholde artikler, der omhandler de områder, som interesserer Børsens læsere allermest og giver læserne mulighed for at få en bredere forståelse af begivenhederne rundt om i verden.

“Som det eneste medie i Danmark har Børsen indgået en aftale om at udgive The Economists årsmagasin “The World in”. Børsens danske version vil hedde ”Verden 2019” og vil tage udgangspunkt i The Economists udgave af ”The World in 2019”. Magasinet tager udgangspunkt i de samme artikler som The Economists respekterede magasin og inddrager derudover markante bidrag fra Børsens journalister, eksperter og økonomer, hvilket vil give magasinet en dansk tone. ”Verden 2019” vil indeholde artikler om, hvordan verden vil se ud i 2019 inden for politik, økonomi, videnskab, teknologi og kultur med udgangspunkt i de begivenheder og tendenser, der kendetegnede 2018. Vi ved fra vores læserundersøgelser, at Børsens læsere efterspørger analyser og perspektiver, både når det gælder aktuelle begivenheder, og når det gælder om at forstå verden i et bredere perspektiv. Derfor er magasinet et ideelt match for Børsen.”
Jørgen Andresen
Nyhedschef

Da magasinet udkommer én gang om året, er der derfor tale om et eftertragtet og eksklusivt magasin, som giver dig mulighed for at nå ud til en værdifuld læserskare, der er med til at tage beslutningerne i dansk erhvervsliv. Lakserødt. Uden tvivl.

Formater

 

Dobbeltside til kant
(B x H) 410 x 276 mm + 5 mm til beskæring

Helside til kant
(B x H) 205 x 276 mm + 5 mm til beskæring

Læs en tidligere udgave