Danmarks mest værdifulde læsere og brugere

Børsens læsere arbejder mere end andre. Og de går mere på udstilling, i biografen og på museum end den gennemsnitlige dansker. Vi ved ikke, hvordan de får tid til det – kun hvordan de får råd til det. For Børsens læsere tjener 71 pct. mere end andre. Karrieremennesker, tænker du måske? Og ja, det er de – men Børsens læsere er også dem med flest børn under 12 år, både holdt op mod resten af befolkningen og andre dagblade.

Og alligevel har de ikke mere travlt, end at du som annoncør let kan få fat i dem i avisen, på pc, tablet eller smartphone, for de holder sig opdateret med nyheder, hvor de går og står. De er storforbrugere af de seneste nyheder i avisen og på alle digitale platforme.

Københavneravis, tænker du måske? Det er delvist sandt, for 62 pct. af Børsens læsere bor øst for Storebælt. Det gør Børsen til det dagblad, der har den mest lige fordeling af læsere landet over.

At størstedelen af dem også er beslutningstagere på jobbet, gør dem blot endnu mere interessante. Faktisk har ikke mindre end 35.999 – hvad der svarer til næsten 1/5 af Børsens læsere – titlen CEO, eller CFO.

Ikke uinteressant, hvis du er interesseret i at nå Danmarks mest værdifulde læsere.

* Kilde: Index Danmark/Gallup 1H 2016.
* Kilde: Læsetiden er målt i Cxense. Målt i Google Analytics er læsetiden 2:49.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks