Børsen Ejendomslink. Ny portal for erhvervsejendomme  |  Læs mere 
Børsen Partnerskab driver, udvikler og afholder konferencer og arrangementer, der tilrettelægges af redaktionen hos Partnerskab. Vi har fokus på journalistisk research, faglig sparring og udvikling.
Børsen Partnerskab afholder årligt ca. 20 arrangementer, som du har mulighed for at være samarbejdspartner på. Se dine muligheder som samarbejdspartner her.

Konferencer
Børsen Partnerskab afholder konferencer, der henvender sig til ledende medarbejdere i den private og offentlige sektor. Børsens konferencer har fokus på topaktuelle emner inden for Børsens kernestofområder, som redaktionen til daglig prioriterer og bringer i avisen. Vi sikrer altid en høj kvalitet i de aktiviteter, vi involverer os i, og tilbyder vores deltagere og samarbejdspartnere inspiration, faglig indsigt fra flere vinkler og netværk. Du er altid velkommen til at deltage i debatten.
Som nogle af Børsen Partnerskabs signaturkonferencer kan nævnes Børsen Bankkonference, Digital Transformationskonference, It-sikkerhedskonference, Retail-konference samt Liv & Pension-konference. Se mere om konferencer på borsen.dk/konferencer

Gazelle
Børsen har siden 1995 anerkendt og fejret dansk erhvervslivs hurtigst voksende virksomheder. Hvert år afholder Børsen Partnerskab gazellekåringer i hele Danmark. Kåringerne afsluttes med en finale i København, hvor landsvinderen findes. I 2016 deltog mere end 2900 personer på kåringerne.
I foråret afholdes gazelle-accelerator, som har fokus på værktøjer og har som formål at give ambitiøse virksomheder ledelsesmæssig inspiration til vækst. Alle er velkomne til at deltage og blive inspireret.
Se mere om gazelle her.

Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at kontakte Børsen Partnerskab via følgende link borsen.dk/konferencer

Ønsker du at være samarbejdspartner?
Hos Børsen Partnerskab ønsker vi at opbygge langvarige relationer. Vi ønsker at skabe værdi for både vores samarbejdspartnere og deltagere. Børsen Partnerskab tilbyder en bred vifte af eksponering, udviklings- og samarbejdsmuligheder, og du er altid velkommen til at kontakte os og høre mere.

Hent vores partnerinformation her, og se dine muligheder som partner.
Det siger vores partnere
Det siger vores partnere
Kontakt
Få rådgivning omkring, hvordan du bedst rammer netop din målgruppe, samt hvordan du får mest for dine annoncekroner.
Tel. 72 42 33 20 annonce@borsen.dk
Levering af materiale
Annoncemateriale til Børsen leveres på
følgende måder:
E-mail: produktion@borsen.dk
FTP-server: upload.borsen.dk
Bruger: annonce
Password: oplyses ved kontakt til produktion@borsen.dk
Ved upload til FTP skal dokumentet
navngives med udgivelsesdato og annoncørnavn.
Alternativt kan Medie-nettet bruges.
Yderligere information om elektronisk
materiale og afsendelse til FTP kan findes
annonceteknik.borsen.dk
Bliv kontaktet