3 gode råd til taktisk avisannoncering

  1. Hvad er vigtigt for dig med den kampagne, du skal køre? Skal du bredt ud i målgruppen, eller har du brug for at få dit budskab gentaget flere gange i en del af din målgruppe? Det afhænger selvfølgelig af dit mål, dit budskab og dit budget. Skal du eksempelvis have fyldt et kursus op, så overvej, om det giver mening at indrykke fire kvartsider i stedet for en helside, så du får en gentagelseseffekt i mediet. Tag en snak med din annoncekonsulent, som helt sikkert vil kunne guide dig i den rigtige retning, så du får mest ud af dit budget.

  2. Avis er ikke kun branding – har du et taktisk budskab, så udnyt de muligheder, avisen tilbyder, for at understøtte dit mål. Lav en tydelig call to action på annoncen, og læg et link på den digitale udgave af avisen, så alle e-avislæsere kommer direkte ind på din tilmeldingside, hvis de klikker på annoncen.

  3. Kig på kontekst, affinitet og læsersituationen, når du vælger medie. Er læserne på job, eller er de hjemme privat, når de eksponeres for din annonce? Overvej, i hvilken situation dit budskab skal modtages, og om målgruppen kan findes i det medie, du påtænker at annoncere i. Der findes masser af undersøgelser af avislæsere. Se bl.a. vores egen læserrapport, hvor vi sammenligner os med de tre andre store landsdækkende aviser.
    God fornøjelse med taktisk avisannoncering.

Brian Melberg
Markedschef

P.S. Hvis du vil høre Fujitsus erfaring med lead-generering, så læs med her.

Læs om Fujitsus erfaring

Mød marketing manager Susanne Berland fra Fujitsu, som her deler sine erfaringer med lead-generering i Børsen. Læs med her.

TILMELD NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her