5 ting, du skal overveje, for at få succes med annoncørbetalt indhold

  1. Vær autentisk mod mediet. Det er vigtigt, at “look and feel” matcher den redaktionelle linje på mediet. Ellers virker det utroværdigt, og det gennemskuer læseren lynhurtigt.
  2.  Vær modig, ærlig og gennemsigtig – det belønnes nemlig af læseren med loyalitet. Forestil dig, at du er på date. Du er nødt til at være nærværende, åben og ærlig. Du skal kigge din date i øjnene, og samtidig er der nødt til at være åbenhed omkring, hvem der betaler gildet. Ellers falder det tilbage på dig som annoncør.

  3.  Øg salget gennem stærk storytelling. Hvis du udelukkende er ude på at sælge produkter, er annoncørbetalt indhold hos Børsen ikke det rette valg.

  4. Giv journalisten støtte, inspiration og konkret hjælp til at folde historien ud. Find den medarbejder eller chef, der kan fortælle historien bedst og mest levende. Anekdoter, holdninger, erfaringer samt handlingsanvisende råd fra “eksperten” er alt sammen med til at skabe “top of mind”-status for dit brand hos målgruppen.

  5. Høst alle de digitale frugter. Få realtime vished for, at annoncørbetalt indhold virker gennem kontinuerlig feedback fra mediets traffic manager. Send artiklen ud på de sociale medier. Oplev den digitale artikel få liv – hvis historien er rigtig god, får den “evigt liv”.

 

God fornøjelse med annoncørbetalt indhold.

Christian Bartels
Kommerciel redaktør

P.S. Hvis du vil høre Nespressos erfaringer med annoncørbetalt indhold, så læs med her

Lær af Nespresso

Mød Marketing director Gitte Sarlvit og brand manager Sarah Maria Carl fra Nespresso Danmark, som her deler deres erfaringer med at skabe meningsfyldt annoncørbetalt indhold. Læs med her

TILMELD NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her