6 gode grunde til at vælge avisannoncering

  1. Avisannoncering er i lighed med tv brandopbyggende. Med en avisannonce får du synlighed, og dit budskab kommer til at stå blandt troværdigt indhold med dybde. Produktionsprisen for en avisannonce er dog langt mindre end for tv-produktion.
  2. Avisen er ikke et passivt medie. Alt efter hvordan du vinkler dit budskab, kan du godt skabe handling hos læserne.
  3. Når en læser sætter sig med avisen, tager vedkommende et bevidst valg om at læse koncentreret. Derfor egner avisen sig blandt andet også godt til komplekse budskaber. Læseren er nærværende, uden at der er andre forstyrrelser, som eksempelvis med outdoor, hvor du har støj fra biler, trafik osv.
  4.  Læseren betaler for sin avis, hvilket gør mediet til et aktivt tilvalg, i modsætning til andre medier, som kan føles pågående og højtråbende.
  5. Når du annoncerer i en betalingsavis, rammer du en koncentreret målgruppe, og som annoncør kan du i langt de fleste tilfælde vælge en sektion, som er relevant for dit budskab, hvilket gør læseren mere modtagelig over for dit budskab.
  6. Printannoncering har den helt konkrete effekt, at avisen tages med under armen, og dit budskab vises frem for andre –ikke mindst på de sociale medier, hvor vi oplever, at folk lægger billeder op og viser, at de er i Børsen.

God fornøjelse med avisannoncering. 

Brian Melberg
Markedschef

P.S. Hvis du vil høre Formueplejes erfaring med avisannoncering, så læs med her

Sådan gør Formuepleje

Mød kommunikationschef Søren Verup fra Formuepleje, som her deler sine erfaringer med avisannoncering. Læs med her

TILMELD NYHEDSBREV

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her