Værktøjer

Vi vil gerne hjælpe dig til at få mest muligt ud af din markedsføring. Vi har derfor samlet gode råd og redskaber til annoncering hos Børsen, som du kan tage med i dine overvejelser. Læs bl.a. Christian Bartels fem ting, du skal overveje for at få succes med annoncørbetalt indhold.

Det lærte vi om native advertising på Børsen Marketingkonference

Nåede du ikke med til Børsen Marketingkonference om native advertising? Så fortvivl ikke. Vi har samlet de seks taleres skarpeste pointer, som du kan bruge til at optimere din native-kampagne. Læs med her.

Lav annoncørbetalt indhold der skaber resultater


For at producere et stykke kvalitetsindhold, der får fuglene til at synge og KPI-barometeret til at springe, kræver det, at annoncør og medie arbejder tæt sammen. Få vores kommercielle redaktør Christian Bartels bud på, hvad du kan gøre for at få succes med annoncørbetalt indhold. Læs med her.

5 ting, du skal overveje, for at få succes med annoncørbetalt indhold


Kommerciel redaktør Christian Bartels giver fem overvejelser til dig, der arbejder med annoncørbetalt indhold. Læs mere her.

5 gode råd, hvis du vil have mest muligt ud af din markedsføring


Ipnordic er gået fra ukendt til landskendt på rekordtid. Med udgangspunkt i Ipnordics CEO, Thorben G. Jensens, gode råd har chefkonsulent Thomas Christensen her samlet en række konkrete råd til dig, der vil have succes med din markedsføring. Læs mere her.

3 gode råd til taktisk avisannoncering


Hvad er vigtigt for dig med den kampagne, du skal køre? Markedschef Brian Melberg giver tre gode råd, du kan overveje, hvis du arbejder med taktisk avisannoncering. Læs mere her.

6 gode råd til magasinannoncering


Læs med når chefkonsulent Cristina Biondi giver sine seks gode til magasinannoncering. Læs mere her.

6 gode grunde til at vælge avisannoncering


Læs Brian Melbergs seks grunde til, hvorfor du skal investere i avisannoncering. Læs mere her.

8 råd til at få dit indhold ud og leve


Hvis du har produceret godt indhold, så er der al mulig grund til at få så meget ud af det som muligt. Når vores kunder laver annoncørbetalt indhold (også kendt som native advertising) i Børsen som en del af deres markedsføringsstrategi, er der en håndfuld råd, vi altid giver dem med på vejen. Læs mere her.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her