Sponsoreret indhold

Hvad er sponsoreret indhold?
Sponsoreret indhold er artikler, video eller grafik specielt produceret til dig som annoncør og optimeret til at performe hos netop Børsens læsere. Det giver et optimalt annonceprodukt, hvor storytelling skaber autenticitet og samtidig driver engagement hos det helt rigtige publikum. Med sponsoreret indhold er det den gode fortælling bag produktet eller virksomheden, der er i centrum – snarere end selve produktet eller virksomheden. For vi ved, at gode fortællinger fanger læsernes opmærksomhed.

Hør Børsens kommercielle redaktør, Christian Bartels, fortælle, hvad sponsoreret indhold er hos Børsen.

Børsen hjælper dig nemt igennem processen
En kampagne med sponsoreret indhold udvikles i samarbejde med Børsen Creative: et team af erfarne, kreative formidlere med dyb indsigt i Børsens læseres præferencer. Børsen Creative finder i samarbejde med annoncøren de kreative vinkler og producerer indholdet ved at benytte de journalistiske fortællegreb, så indholdet får høj relevans for både annoncør og læser. Det sikrer dig kvalitetsindhold, troværdighed og høj faglighed samt en læsetid for sponsoreret indhold, der er fuldt på højde med de redaktionelle artikler.

Alle Børsens platforme er åbne for sponsoreret indhold
Hos Børsen tilbyder vi sponsoreret indhold på alle platforme, dvs. online, sociale medier, avis og magasin. Når kampagnen er afviklet, står det dig som annoncør frit for at bruge materialet på egne medier. Hvad enten dit budskab er rettet mod B2B eller B2C, er Børsens 134.000* læsere og 544.000** onlinebrugere et relevant publikum. De har nemlig både beslutningskompetence og midlerne til rådighed til at handle – både professionelt og privat.

Fordele ved sponsoreret indhold

  • Børsens kommercielle redaktionelle team sikrer, at indholdet appellerer til Børsens brugere og samtidig passer til Børsens måde at kommunikere på.
  • Gennem storytelling kan du kommunikere jeres værdier eller positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader og dermed skabe brandloyalitet og engagement i målgruppen.
  • Du kan forbedre din virksomheds SEO-ranking med et kvalitetslink fra et trustedmedie.
Ring på tlf. 72 42 33 20, og få en uforpligtende snak om dine muligheder med sponsoreret indhold. 
 

Mød teamet bag Børsen Creative
Børsen Creative er Børsens kommercielle redaktion. Vores kerneprodukt er fængende storytelling, som skaber autenticitet omkring virksomheder og brands. Konkret hjælper vi Børsens annoncekunder med at komme til orde i form af artikler, video, lyd, billeder og events inden for kategorien “sponsoreret indhold”.

Børsen Creatives team udgøres af profiler med baggrund inden for journalistik, medier og kommunikation. Vores kunder spænder over alt fra globale koncerner til små og mellemstore danske virksomheder. Vi hjælper dem med at skabe de fortællinger, som bringer deres budskab videre til Børsens målgruppe i en form, et format og en tone, som er relevant for Børsens læsere og loyalt over for Børsens publicistiske profil. På den måde sikres produkter, der er til gavn for både annoncør, læser og Børsen.

Stine Bjerre Herdel, kreativ chef
Stine har en baggrund som journalist og har i de seneste 15 år arbejdet som redaktør, kommunikationsrådgiver og mediestrateg på snart sagt alle typer af platforme. Stine har solid erfaring med storytelling og konceptudvikling for en lang række virksomheder – fra små taglæggere til store fagforeninger samt internationale brands som BMW og Nordea. Som chef for Børsen Creative sikrer hun, at samarbejdet mellem Børsen og annoncøren resulterer i et produkt, som på bedst mulig vis balancerer annoncørens forretningsmål med Børsens redaktionelle brand og læsernes ønsker og adfærd.

Christian Bartels, kommerciel redaktør
Æstetisk sans og kommerciel forståelse kombineret med stærke journalistiske idealer gør Christian skræddersyet til den kommercielle redaktion. Christians baggrund som journalist inden for emner som sport, erhverv og biler løfter kundernes strategiske budskaber effektivt over i det journalistiske fortælleformat. Fra hans taster kommer der produktioner, som skaber engagement og konverteringer.

Fredrik Malte Petersen, kommerciel journalist
Fredrik er et digitalt journalisttalent med en særlig passion for teknologi, innovation og alt, hvad der kommer til at ske i fremtiden. På trods af sine endnu kun få års erfaring ud i journalistikkens verden kan han skrive en ko ud af en kløvermark – og gør det allerhelst med en knivspids humor og lidt personlig kant. Derudover er Fredrik også erfaren med levende billeder og tager gerne videokameraet og mikrofonen i brug, når fortællingerne skal funkle og boltre sig på tværs af de digitale platforme.

Andreas van der Goot, Traffic Manager

Med udgangspunkt i et solidt kendskab til den digitale verden sørger Andreas for at supportere den kommercielle redaktion med analyse, tekniske inputs og eksekvering af indhold. Andreas arbejder i krydsfeltet mellem kommunikation, marketing og forretning. Han brænder for at omdanne de nyeste discipliner, værktøjer og metoder inden for sit felt til mærkbare forretningsmæssige KPI’er og resultater for Børsens annoncekunder.

 

Lær af Nespressos erfaringer med sponsoreret indhold
Mød marketing director Gitte Sarlvit og brand manager Sarah Maria Carl fra Nespresso Danmark, som her deler deres erfaringer med at skabe meningsfyldt sponsoreret indhold. Læs med her

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks