Annoncørbetalt indhold

Hvad er annoncørbetalt indhold?
Annoncørbetalt indhold er artikler, video eller grafik specielt produceret til dig som annoncør og optimeret til at performe hos netop Børsens læsere. Det giver et optimalt annonceprodukt, hvor storytelling skaber autenticitet og samtidig driver engagement hos det helt rigtige publikum. Med annoncørbetalt indhold er det den gode fortælling bag produktet eller virksomheden, der er i centrum – snarere end selve produktet eller virksomheden. For vi ved, at gode fortællinger fanger læsernes opmærksomhed.

”Native advertising” er en ny podcastserie, hvor du kan blive klogere på, hvad native advertising er, og hvordan det virker. Børsens chef for Creative, Stine Bjerre Herdel, inviterer en række af Danmarks mest erfarne content-folk i studiet til en snak om native advertising. Lyt med her 

Børsen hjælper dig nemt igennem processen
En kampagne med annoncørbetalt indhold udvikles i samarbejde med Børsen Creative: et team af erfarne, kreative formidlere med dyb indsigt i Børsens læseres præferencer. Børsen Creative finder i samarbejde med annoncøren de kreative vinkler og producerer indholdet ved at benytte de journalistiske fortællegreb, så indholdet får høj relevans for både annoncør og læser. Det sikrer dig kvalitetsindhold, troværdighed og høj faglighed samt en læsetid for annoncørbetalt indhold, der er fuldt på højde med de redaktionelle artikler.

Alle Børsens platforme er åbne for annoncørbetalt indhold
Hos Børsen tilbyder vi annoncørbetalt indhold på alle platforme, dvs. online, sociale medier, avis og magasin. Når kampagnen er afviklet, står det dig som annoncør frit for at bruge materialet på egne medier. Hvad enten dit budskab er rettet mod B2B eller B2C, er Børsens 134.000* læsere og 544.000** onlinebrugere et relevant publikum. De har nemlig både beslutningskompetence og midlerne til rådighed til at handle – både professionelt og privat.

Fordele ved annoncørbetalt indhold

  • Børsens kommercielle redaktionelle team sikrer, at indholdet appellerer til Børsens brugere og samtidig passer til Børsens måde at kommunikere på.
  • Gennem storytelling kan du kommunikere jeres værdier eller positionere din virksomhed som ekspert eller thought leader og dermed skabe brandloyalitet og engagement i målgruppen.
  • Du kan forbedre din virksomheds SEO-ranking med et kvalitetslink fra et trustedmedie.
Ring på tlf. 72 42 33 20, og få en uforpligtende snak om dine muligheder med annoncørbetalt indhold. 
 

Hvad er Børsen Creative?
Børsen Creative er Børsens kommercielle redaktion. Vores kerneprodukt er fængende storytelling, som skaber autenticitet omkring virksomheder og brands. Konkret hjælper vi Børsens annoncekunder med at komme til orde i form af artikler, video, lyd, billeder og events inden for kategorien “annoncørbetalt indhold”.

Børsen Creatives team udgøres af profiler med baggrund inden for journalistik, medier og kommunikation. Vores kunder spænder over alt fra globale koncerner til små og mellemstore danske virksomheder. Vi hjælper dem med at skabe de fortællinger, som bringer deres budskab videre til Børsens målgruppe i en form, et format og en tone, som er relevant for Børsens læsere og loyalt over for Børsens publicistiske profil. På den måde sikres produkter, der er til gavn for både annoncør, læser og Børsen.

Mød teamet bag Børsen Creative her.

Most effective native advertising campaign Award

Børsen Creative vandt sølv ved Native Advertising Awards
På Native Advertising Days 2018 vandt Børsen Creative sølv i kategorien “Most effective native advertising campaign”. Grunden til, at vi fik en pris, er, at vi med kampagnen har skabt et signifikant brand lift for Samsung, samtidig med at kundernes engagement var tårnhøjt, når vi ser på læsetid og klik videre til Samsungs egen platform. Læs mere her.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks