Hent rapporter og e-bøger

Hos Børsen vil vi gerne dele vores viden og erfaringer med dig. Her på siden finder du et udvalg af rapporter og e-bøger, som du kan bruge i din hverdag, og der vil løbende komme nyt til. Vil du have besked, så snart at der er nyt indhold, så tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du en mail, når vi har noget nyt til dig.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Læserrapporten “Danmarks mest værdifulde læsere”

I denne rapport sammenligner vi Børsens læsere med læserne af de tre andre landsdækkende dagblade f.eks. den grundlæggende demografi såsom indkomst, boligforhold og karriere.

Læs mere her

Neuroanalyse af native ads

I denne e-bog kan du læse om Neurons’ hjernestudie af native advertising, og hvordan læseren eksempelvis afkoder indhold og brand memory, og hvordan native advertising virker på forskellige platforme (nyhedsmedie vs. Facebook) og i forhold til journalistik og content marketing på Facebook og virksomhedernes egne platforme.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Læserrapporten “Danmarks mest værdifulde magasinlæsere”

I denne rapport sammenligner vi Pleasures læsere med læsere af andre livsstilsmagasiner og viser, hvorfor Pleasures læsere er de mest værdifulde magasinlæsere. Vi ser bl.a. nærmere på deres indkomst, holdninger og forbrug.

Læs mere her

Sådan fanger man de erhvervsaktive med native advertising

I denne e-bog kan du læse, hvad Wilke kom frem til i deres undersøgelse af, hvad de erhvervsaktives holdning til native advertising er, og hvad annoncører skal være opmærksomme på, hvis denne målgruppe skal nås.

Læs mere her