Hent rapporter og e-bøger

Hos Børsen vil vi gerne dele vores viden og erfaringer med dig. Her på siden finder du et udvalg af rapporter og e-bøger, som du kan bruge i din hverdag, og der vil løbende komme nyt til. Vil du have besked, så snart at der er nyt indhold, så tilmeld dig vores nyhedsmail, så får du en mail, når vi har noget nyt til dig.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Læserrapporten “Danmarks mest værdifulde læsere”

I denne rapport sammenligner vi Børsens læsere med læserne af de tre andre landsdækkende dagblade f.eks. den grundlæggende demografi såsom indkomst, boligforhold og karriere.

Læs mere her

Neuroanalyse af native ads

Hvad er forskellen i motivation og udbytte, når en læser bliver præsenteret for en redaktionel artikel og en native advertising-artikel? Hvad virker bedst? Få svaret i denne e-bog, der indeholder en analyse af læseres reaktion på forskellige typer af artikler og afsendere.

Læs mere her

Tilmeld nyhedsbrev

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Læserrapporten “Danmarks mest værdifulde magasinlæsere”

I denne rapport sammenligner vi Pleasures læsere med læsere af andre livsstilsmagasiner og viser, hvorfor Pleasures læsere er de mest værdifulde magasinlæsere. Vi ser bl.a. nærmere på deres indkomst, holdninger og forbrug.

Læs mere her

Sådan fanger man de erhvervsaktive med native advertising

Hvad er de erhvervsaktives holdning til native advertising, og hvordan når man denne målgruppe? Du får svaret i denne e-bog, hvor vi også ser nærmere på, hvad native advertising skal indeholde, og hvordan det skal præsenteres for at være troværdigt. Du får til sidst ti konkrete anbefalinger til, hvad du skal være opmærksom på, når du arbejder med native advertising.

Læs mere her

Native Advertising - Sådan finder du de gode historier

Sådan finder du de gode historier der engagerer din målgruppe

Vil du skabe indhold, der får dine kunder til at elske dig, og som skaber resultater på bundlinjen? Et overblik over forskellige typer af historier, som du kan lave om din virksomhed og konkrete eksempler på historier der har virket godt.

Læs mere her