Børsen Creative

Børsen Creative er Børsens kommercielle redaktion. Vores kerneprodukt er fængende storytelling, som skaber autenticitet omkring virksomheder og brands. Konkret hjælper vi Børsens annoncekunder med at komme til orde i form af artikler, video, lyd, billeder og events inden for kategorien ”annoncørbetalt indhold”.

Børsen Creative spiller en vigtig rolle i at udvikle Børsens kommercielle tilbud, så de er tidssvarende i en medieverden i hastig udvikling. Vores teams journalistiske baggrund kombineret med kreativitet og forretningsforståelse er afgørende for at sikre kvaliteten og indholdet af de kommercielle partnerskaber, vi indgår i.

I Børsen Creative er vi stolte af, at vi med netop vores viden og løsninger kan hjælpe både Børsen som forretning og samtidig skabe værdi for vores kunder og læsere.

Teamet bag Børsen Creative

Stine Bjerre Herdel, kreativ chef
Stine har en baggrund som journalist og har i de seneste 15 år arbejdet som redaktør, kommunikationsrådgiver og mediestrateg på snart sagt alle typer af platforme. Stine har solid erfaring med storytelling og konceptudvikling for en lang række virksomheder – fra små taglæggere til store fagforeninger samt internationale brands som BMW og Nordea. Som chef for Børsen Creative sikrer hun, at samarbejdet mellem Børsen og annoncøren resulterer i et produkt, som på bedst mulig vis balancerer annoncørens forretningsmål med Børsens redaktionelle brand og læsernes ønsker og adfærd.

Christian Bartels, kommerciel redaktør
Æstetisk sans og kommerciel forståelse kombineret med stærke journalistiske idealer gør Christian skræddersyet til den kommercielle redaktion. Christians baggrund som journalist inden for emner som sport, erhverv og biler løfter kundernes strategiske budskaber effektivt over i det journalistiske fortælleformat. Fra hans taster kommer der produktioner, som skaber engagement og konverteringer.

Fredrik Malte Petersen, kommerciel journalist
Fredrik er et digitalt journalisttalent med en særlig passion for teknologi, innovation og alt, hvad der kommer til at ske i fremtiden. På trods af sine endnu kun få års erfaring ud i journalistikkens verden kan han skrive en ko ud af en kløvermark – og gør det allerhelst med en knivspids humor og lidt personlig kant. Derudover er Fredrik også erfaren med levende billeder og tager gerne videokameraet og mikrofonen i brug, når fortællingerne skal funkle og boltre sig på tværs af de digitale platforme.

Laura Bisted Jacobsen, kommerciel redaktør
Laura er en erfaren projektleder, der arbejder hjemmevant i snitfladerne mellem journalistik og kommerciel formidling. Hun har en baggrund som både klassisk avisjournalist og PR-konsulent, og hun har derfor et naturligt blik for at kombinere de journalistiske metoder med annoncørernes strategiske ønsker. Med sin akademiske baggrund graver hun gerne i tørre rapporter for at finde den gode historie. Laura brænder for at producere fascinerende fortællinger, der både inspirerer og fastholder læserne.

Andreas van der Goot, Traffic Manager

Med udgangspunkt i et solidt kendskab til den digitale verden sørger Andreas for at supportere den kommercielle redaktion med analyse, tekniske inputs og eksekvering af indhold. Andreas arbejder i krydsfeltet mellem kommunikation, marketing og forretning. Han brænder for at omdanne de nyeste discipliner, værktøjer og metoder inden for sit felt til mærkbare forretningsmæssige KPI’er og resultater for Børsens annoncekunder.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

LÆR AF NESPRESSO

Mød Marketing director Gitte Sarlvit og brand manager Sarah Maria Carl fra Nespresso Danmark, som her deler deres erfaringer med at skabe meningsfyldt annoncørbetalt indhold. 
Læs med her