Børsen Creative

Børsen Creative er Børsens kommercielle redaktion. Vores kerneprodukt er fængende storytelling, som skaber autenticitet omkring virksomheder og brands. Konkret hjælper vi Børsens annoncekunder med at komme til orde i form af artikler, video, lyd, billeder og events inden for kategorien ”annoncørbetalt indhold”.

Børsen Creative spiller en vigtig rolle i at udvikle Børsens kommercielle tilbud, så de er tidssvarende i en medieverden i hastig udvikling. Vores teams journalistiske baggrund kombineret med kreativitet og forretningsforståelse er afgørende for at sikre kvaliteten og indholdet af de kommercielle partnerskaber, vi indgår i.

I Børsen Creative er vi stolte af, at vi med netop vores viden og løsninger kan hjælpe både Børsen som forretning og samtidig skabe værdi for vores kunder og læsere.

Teamet bag Børsen Creative

Stine Bjerre Herdel, business director, Børsen Creative og Live
Stine er chef for Børsens kreative, strategiske satsninger, herunder Børsen Creative og Børsen Live. Stine er specialiseret i forretningsudvikling, brandsamarbejder og konceptudvikling og sørger for at udvikle målrettede kreative løsninger, som er forankret i forretningsstrategiske mål. Løsninger, der spænder over alt fra native advertising-samarbejder til gazellepartnerskaber, events og meget mere.

Maria Rossen, kreativ chef
Maria er uddannet journalist og har de sidste ni år arbejdet i spændingsfeltet mellem journalistik og markedsføring. Maria arbejder med konceptudvikling, indholdsstrategi og indholdsproduktion på tværs af digitale platforme og print. Som kreativ chef for Børsen Creative sikrer hun, at samarbejdet mellem Børsen og annoncøren resulterer i et skarpt koncept og indhold, der sikrer en effektiv kampagne, som på bedst mulig vis engagerer målgruppen med kvalitetsindhold, samtidig med at det balancerer Børsens redaktionelle brand og annoncørens forretningsmål.

Christian Bartels, kommerciel redaktør
Æstetisk sans og kommerciel forståelse kombineret med stærke journalistiske idealer gør Christian skræddersyet til den kommercielle redaktion. Christians baggrund som journalist inden for emner som sport, erhverv og biler løfter kundernes strategiske budskaber effektivt over i det journalistiske fortælleformat. Fra hans taster kommer der produktioner, som skaber engagement og konverteringer.

Fredrik Malte Petersen, kommerciel journalist
Fredrik er et digitalt journalisttalent med en særlig passion for teknologi, innovation og alt, hvad der kommer til at ske i fremtiden. På trods af sine endnu kun få års erfaring ud i journalistikkens verden kan han skrive en ko ud af en kløvermark – og gør det allerhelst med en knivspids humor og lidt personlig kant. Derudover er Fredrik også erfaren med levende billeder og tager gerne videokameraet og mikrofonen i brug, når fortællingerne skal funkle og boltre sig på tværs af de digitale platforme.

Laura Bisted Jacobsen, kommerciel redaktør
Laura er en erfaren projektleder, der arbejder hjemmevant i snitfladerne mellem journalistik og kommerciel formidling. Hun har en baggrund som både klassisk avisjournalist og PR-konsulent, og hun har derfor et naturligt blik for at kombinere de journalistiske metoder med annoncørernes strategiske ønsker. Med sin akademiske baggrund graver hun gerne i tørre rapporter for at finde den gode historie. Laura brænder for at producere fascinerende fortællinger, der både inspirerer og fastholder læserne.

Jesper Nordlund, rådgiver, Creative og Live
Jesper har mange års erfaring med branded content og kommercielle partnerskaber.
Han er ansvarlig for at rådgive eksisterende og kommende Børsen annoncører om de forskellige partnerskabsmuligheder på tværs af Børsens produkter og platforme.  Med sin stærke forretningsforståelse og kreativitet sikrer han, at de kommercielle partnerskaber på Børsen bliver værdiskabende og til et mere langsigtet samarbejde.

Katrine Grønsund, content manager
Katrine har flere års erfaring med digital marketing og arbejder med kampagnestyring af native advertising på Børsens digitale kanaler, herunder borsen.dk, Linkedin og Facebook. Med hendes stærke forretningsforståelse og datadrevne mindset sikrer hun, at indholdet fra den kommercielle redaktion kommer ud og leve bedst muligt, så det skaber værdi for Børsens læsere og resultater for Børsens annoncekunder.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

LÆR AF NESPRESSO

Mød Marketing director Gitte Sarlvit og brand manager Sarah Maria Carl fra Nespresso Danmark, som her deler deres erfaringer med at skabe meningsfyldt annoncørbetalt indhold. 
Læs med her