Cases

Børsen tilbyder mange forskellige former for annoncering til både offline- og onlinemedier. Vi har derfor samlet en masse gode erfaringer med annoncering hos Børsen, som du kan tage med i dine overvejelser, når du søger efter det rigtige medie eller platform til din markedsføring. Læs bl.a. om Nespressos erfaringer med sponsoreret indhold, og hvorfor Kvänum vælger at investere i magasinannoncering.

Det er ikke hver dag, man får 3 min. og 39 sekunder sammen med 4472 erhvervsfolk


Hør hvordan kommunikationschef Jørg Gøttler fra Anders Andersens Rengøring oplevede processen og resultaterne med sponsoreret indhold hos Børsen. Læs med her.

Lær af Nespressos erfaring med sponsoreret indhold

Marketing director Gitte Sarlvit og brand manager Sarah Maria Carl fra Nespresso Danmark deler her ud af deres erfaringer med at bruge sponsoreret indhold i Børsen. Det lykkedes dem bl.a. at sende mere komplekse budskaber og derved skabe dansk nærvær. Læs mere her.

Kunden i centrum og annoncering i Børsen er Ipnordics opskrift på succes

Ipnordic er på seks år gået fra to til 150 medarbejdere, og selv om virksomheden er relativt ung, har Ipnordic sikret sig to gazellekåringer. Dette skyldes bl.a. virksomhedens tro på sublim kundeservice, og at det trykte medie kan noget, som de digitale medier ikke kan. Læs mere her.

Få effekt og kvalificeret modspil hos Børsen

Fujitsus marketing manager, Susanne Berland, er ikke i tvivl. Når hun skal fylde en konference op med nye relevante leads, så er det hos Børsen, at kampagnen skal indrykkes. Læs med, når Susanne deler sine erfaringer med lead-generering i Børsen.

Vi får mest ud af vores annoncekroner i Børsen, fordi vi når ud til hele landet

Kvänums kunder har typisk en god indtægt og overskud til at gå i dybden med renovering af deres bolig. Netop derfor er Børsens læsere vigtige for Kvänum, da de hører til denne målgruppe. Marketing manager Dorthe Due Theilade deler ud af sin erfaring med magasinannoncering hos Børsen, og hvorfor man skal insistere på en god placering. Læs mere her.

Printannoncer er et åbent vindue for offlinemarkedsføring

Hos Formuepleje værdsætter de den trykte avisannonce – af den simple årsag, at den giver effekt og fremstår mere troværdig end medier som tv og radio. Søren Verup, kommunikationschef i Formuepleje, deler her sine erfaringer med de trykte medier og samspillet med online. Læs mere her.

Unik boligejendom krævede unik markedsføring

Med sponsoreret indhold fik Unikbolig mulighed for at annoncere i Børsen Weekend og borsen.dk med en ny og kreativ tilgang. Ejendomsmægler James Iuel-Brockdorff fortæller om sin oplevelse med sponsoreret indhold, og hvordan Unikbolig fik mere trafik på sin egen hjemmeside med en utraditionel boligannonce. Læs mere her.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Gå aldrig glip af spændende cases og gode råd fra Børsen Annonce. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.