Advertorials

Print
 
En advertorial-annonce bygger på princippet om, at redaktionelt og kommercielt indhold er tydeligt adskilt for læserne. Det gælder både på print og digitalt. En advertorial annonce giver mulighed for at formidle mere teksttunge annoncer med formålet at videregive større mængder information til læserne. Børsen vil som kommerciel platform gerne bidrage til kreativitet og med advertorial-annoncering vil vi gerne udfordres og udfordre vores læsere på samme tid. For at imødekomme både annoncører, der ønsker at indrykke advertorials, og tilgodese vores læsere, har vi udarbejdet nedenstående retningslinjer, der skal overholdes i forbindelse med advertorials-annoncer. Ring på 72 42 33 20, og hør mere om mulighederne for advertorial-annoncering.

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks

Print formater

 

Advertorials – online

Advertorials online er defineret som teksttunge bannerannoncer. Annoncerne er typisk udformet som oplæg til en artikel med overskrift og underrubrik. Annoncøren producerer selv alt indhold i annoncen og den følgende landing page. Alternativt kan Børsen tilbyde hjælp til teksten i form af en tekstforfatter fra Børsen Creative. En advertorial er tydeligt adskilt rent visuelt fra det redaktionelle indhold og bærer tydeligt logo fra afsenderen. Advertorials placeres på en traditionel bannerplacering og må ikke visuelt efterligne Børsens redaktionelle indhold eller sponsoreret indhold.

Hos Børsen tilbyder vi to former for online advertorials:

Klassisk advertorial

  • Produceres af kunden selv som “teksttungt banner”.
    Advertorial-banneret bringes på Børsens platform, mens landing pagen ligger på annoncørens egen platform.
  • Ligner ikke nødvendigvis Børsen-indhold i tone og vinkel.
  • Ligner ikke Børsen-indhold i format og design.

Optimeret advertorial

  • Advertorial-tekst produceres af Børsen Creative på baggrund af materiale fra annoncøren.
  • Vinklen baseres på kundens KPI’er, men er af Børsen Creative optimeret til Børsens læsere.
  • Optimeret advertorial ligger på kundens egen platform, men der er indgang fra Børsens platform i form af et annonceformat.
  • Ligner Børsen-indhold i tone og vinkel, men ikke i format og design.

Materialedeadline
Materialet inkl. URL til landing page skal sendes senest fem hverdage før kampagnestart til traffic@borsen.dk.