Ejendomme

Børsen er det dagblad i Danmark med flest læsere, som kan skrive CEO eller CFO på visitkortet. Derfor er Børsen interessant for annoncører, der ønsker at ramme beslutningstagerne i dansk erhvervsliv. Ikke alene rammer vi flest beslutningstagere, men faktisk er Børsen det dagblad, der har den geografisk mest ligelige fordeling af læsere øst og vest for Storebælt.*Hold dig opdateret om ejendomsmarkedet

For at gøre det lettere for dig, som er interesseret i ejendomsmarkedet, har vi samlet alt det redaktionelle indhold om ejendomme ét sted. Gå til sitet her.

Andre interessante annoncesteder
Hos Børsen har du flere muligheder for at ramme din målgruppe. Synes du, Børsen Ejendomme er interessant for dig som annoncør, vil du måske også finde nedenstående annoncesteder relevante: 

Børsen Pleasure
Magasinet Børsen Pleasure udkommer med Børsen 23 gange i år sammen og er et livsstilsmagasin til den kræsne og eksklusive forbruger, der følger med i mode og tendenser. I Pleasure møder du din målgruppe i deres fritid, hvor de søger inspiration til hverdagen. Det er især interessant for dig, hvis du ønsker at brande din virksomhed eller en eksklusiv ejendom over for Danmarks mest værdifulde læsere. 
Læs mere om dine muligheder for annoncering i Børsen Pleasure her.

Penge & Privatøkonomi

Magasinet Penge & Privatøkonomi udkommer med Børsen 11 gange om året. Penge & Privatøkonomi fokuserer på forbrugeren og privatøkonomi, med alt fra aktietips til råd om realkreditlån og pensionsopsparinger. Når du annoncerer i Penge & Privatøkonomi, rammer du en eksklusiv målgruppe, som også går op i investeringer.

Læs mere om dine muligheder for annoncering i Penge & Privatøkonomi her

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks