Weekend

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Børsen Weekend er en sektion, der fokuserer på et liv med lidt mere af det hele. Børsens læsere går mere på udstilling, i biografen, i teatret og på museum end gennemsnitsdanskeren. De betaler gerne mere for både luksus, kvalitet og ny teknologi. Vi ved ikke, hvordan de får tid til det – kun hvordan de får råd til det. For Børsens læsere tjener nemlig langt mere end den gennemsnitlige dansker.

Den redaktionelle ramme

Børsen Weekend giver travle mennesker et pusterum, hvor de kan få næring til deres drømme, og inspiration til, hvordan de realiseres. De erfarne journalister sammensætter hver uge en menu af friske livsstilshistorier, som læseren hurtigt kan få et overblik over eller dvæle ved weekenden igennem.

Maria Kentorp tryller de hotteste tendenser frem fra modehusenes podier og giver sit bud på skønne sager til garderoben. Ole Troelsø går på jagt i den kulinariske verden. Han uddeler karakterer til restauranter og vurderer vine, så læserne er klædt på til at træffe gode valg. Børsen Weekend besøger også spa- og wellness-steder, hvor trangen til selvforkælelse kan få frit løb.

Artikler om utraditionelle rejsemål sætter gang i udlængslen og sender for en kort stund læseren på en mental rejse, der kan inspirere til familie-, storby- eller aktiv ferie.

Børsen Weekend handler om livet uden for arbejdstiden. Derfor inviteres læserne også med, når eksempelvis store erhvervsprofiler og mennesker med usædvanlige historier åbner døren til deres liv og fortæller om familien og fritiden, om deres tanker og håb, om det at vælge til og fra – om at finde frem til det gode liv.

Klik her for at se en udgave af Børsen Weekend