Tech

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Børsen Tech er et tillæg i Børsen og har dansk industri og teknologi som hovedunivers og formidler muligheder og inspiration til branchens relevante aktører. I Børsen Tech sætter vi fokus på hele værdikæden inden for dansk industri og teknologi – fra udvikling til endeligt produkt, hvor hver udgave har et udvalgt tema med fokus på relevante brancheforhold. Industrien i Danmark er mangfoldig og bredtfavnende og bidrager i høj grad til udviklingen af konkurrencedygtige erhverv og succesrige eksportvirksomheder i en stadigt mere global handel.

Med en annonce i Børsen Tech rammer du en beslutningsdygtig målgruppe, for i Børsen møder du nemlig langt flere læsere med titlen CEO og CFO end i noget andet landsdækkende dagblad. Desuden kan du altid nå dem, for 75 pct. af læserne holder sig opdateret på deres interesser, uanset hvor de befinder sig. På den måde er de altid på forkant med, hvad der rører sig i dansk industri.* 

Den redaktionelle ramme
Børsen Tech sætter fokus på små og mellemstore danske virksomheder og deres vilkår for at drive forretning og skabe vækst. Vi tegner portrætter af relevante og innovative aktører, som på forskellig vis begår sig inden for dansk industri. Vi ser nærmere på brancheforhold, trends og nyheder, som giver læserne et forspring i forhold til deres konkurrenter og ruste dem til at træffe de rigtige beslutninger.

Klik her for at se en udgave af Børsen Tech
Klik her for at se en udgave af Børsen Tech