Penge

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Blandt Børsens læsere er der stor interesse for penge og investering. Faktisk ejer næsten to tredjedele af Børsens læsere aktier, og godt halvdelen overvejer at investere dele af deres formue i aktier. Deres personlige indkomst ligger langt over gennemsnittet, så der er også råd til at sende pengene ud og arbejde.

I marts 2016 fik Børsens læsere en ny 2. sektion, som udkommer fast hver mandag og tirsdag. Den nye 2. sektion hedder Penge, og det er netop det, den handler om. Penge. Dine penge. Hvordan du tjener dem, bruger dem klogere og får dem til at løbe stærkere.

Børsen har talt, skrevet og mødtes med mere end 1000 læsere, og her var ønsket klart: en ny sektion, der kun handler om privatøkonomi. Derfor er Penge fuld af nyheder, interview og attraktive råd og vejledninger fra investorer og succesrige forretningsfolk om alt det, der optager Børsens læsere hver dag:

Mandag: Hvad har succesrige forretningsfolk lært om Penge? Hvad er deres mest overraskende investering? Følg også med i “Investordysten”, “Højt spil”, “Pletskud” og “Fejltrin”.

Tirsdag: Hvordan bruger andre deres penge? Hvad har været deres bedste investering? Hvilke økonomiske laster har topcheferne? Og hvilken aktie taler alle om i denne uge?

Du kan nå Danmarks mest værdifulde læsere i Børsen Penge hver mandag og tirsdag. Lakserødt. Uden tvivl.

Klik her for at se en udgave af Børsen Penge