Ejendomme

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Det kan næppe overraske nogen, at Børsens læsere er med til at træffe afgørende beslutninger på deres arbejdsplads. Dette gælder også, når det skal besluttes, hvor virksomheden skal have domicil. Hele 14 pct. af Børsens læsere har været involveret i køb, salg og leje af erhvervsejendomme inden for de seneste to år. Derudover har Børsen den mest ligelige fordeling af læsere øst og vest for Storebælt.*

I Børsen Ejendomme kan du læse nyheder og tendenser om erhvervsejendomsmarkedet, og du får landets skarpeste analyser inden for køb, salg og leje af erhvervsejendomme. Sektionen Ejendomme udkommer hver onsdag og giver læserne dybtgående information om ejendomsbranchen.

I Børsen Ejendomme kan du holde dig opdateret om det konjunkturfølsomme marked for erhvervsejendomme og aktørerne på markedet. Sektionen sætter løbende fokus på forskellige relevante temaer som eksempelvis huslejeniveau, tomgang, kursudviklingen på ejendoms- og byggerelaterede børsnoterede aktier og udviklingen hos arkitekter, entreprenørselskaber og byggevareproducenter. Derudover får du løbende analyser af relevante nøgletal, indikatorer for byggeri, fast ejendom og ejendomsfinansiering.

Ud over indgående kendskab til erhvervsejendomsbranchen får du desuden overblik over de mest interessante domicil- og investeringsejendomme samt vurdering af bygge- og ejendomsmarkedet.

Hold dig opdateret om ejendomsmarkedet
For at gøre det lettere for dig, som er interesseret i ejendomsmarkedet, har vi samlet alt det redaktionelle indhold om ejendomme ét sted. Gå til sitet her.

Klik her for at se en udgave af Børsen Ejendomme