Byggeri

Børsen Byggeri er et nyt tillæg i Børsen, som udkommer tre gange i år. Tillægget henvender sig til alle danske bygge-, entreprenør- og arkitektvirksomheder. I Børsen Byggeri sætter vi fokus på alt inden for byggeri – fra innovation og strategi til drift og økonomi.
Med en annonce i Børsen Byggeri rammer du en beslutningsdygtig målgruppe, for 26 pct. af Børsens læsere har nemlig været involveret i køb af nybyggeri og ombygning inden for de seneste to år. Det giver rigtig god mening, for i Børsen møder du langt flere læsere med titlen CEO og CFO end i noget andet landsdækkende dagblad.* Lakserødt. Uden tvivl.

Den redaktionelle ramme:
Børsen Byggeri sætter fokus på innovation og vækstmuligheder inden for byggeri. Vi tegner portrætter af danske virksomheder og entreprenører, som arbejder inden for bygge- og anlægssektoren. Vi ser nærmere på de muligheder og udfordringer, som byggeprojekter kan give leverandører, arkitekter og ingeniører. Vi ser også nærmere på de udviklingsbyggeprojekter, som venter Danmark i fremtiden.

Se priser og tekniske detaljer for annoncering her.

Børsen Byggeri 2018

UdgivelsesdatoOrdredeadlineMaterialedeadline
27. marts20. marts23. marts kl. 12.00
29. maj22. maj25. maj kl. 12.00
27. november20. november23. november kl. 12.00   

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
*Kilde

Faktaboks