Bolig

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk

Børsens læsere interesserer sig for bolig og boligindretning. Hver fredag er der næring til interessen; her får de nemlig Børsen Bolig med fokus på boligindretning samt annoncetillægget Liebhaverbolig med masser af lækre huse, byggegrunde og liebhaverlejligheder.

Børsens læsere nøjes ikke med at drømme – med en indkomst, der ligger langt over gennemsnittet, er der råd til at handle. Blandt Børsens læsere finder du en lang række personer, som lige nu overvejer at købe helårsbolig eller fritidshus. Og så finder du Børsens værdifulde læsere i hele Danmark. Børsen er nemlig det landsdækkende dagblad med den mest ligelige fordeling af læsere øst og vest for Storebælt.*

Den redaktionelle ramme
Mangler man inspiration til sine boligdrømme eller haven, er sektionen Bolig en sand oase. Hvad enten man ønsker at investere i en ny bolig eller bare trænger til fornyelse i hjemmet, er der masser af spændende artikler at dykke ned i.

Børsen tager hver uge på besøg i specielle hjem – i både ind- og udland – og åbner døren for nye måder at indrette sig på med flotte billeder og detaljerede beskrivelser. De seneste trends fra boligmesser og bolighuse i hele verden bliver serveret lige på stuebordet.

Hver fredag udkommer sektionen Liebhaverbolig, som er en markedsplads for privatboliger og fritidsejendomme. Her kan læserne få overblik over markedet for liebhaverboliger, hvilket gør det nemt at realisere sine boligdrømme.

Klik her for at se en udgave af Børsen Bolig