Kom tæt på landets beslutningstagere på Børsens konferencer

Har du et budskab, der formidles bedst live? Så er et samarbejde med Børsen Konference en oplagt mulighed for dig.

På Børsens konferencer kommer du i selskab med danske topchefer, iværksættere og erhvervsfolk, som viser vejen til vækst og succes. Året igennem afholdes forskellige konferencer af høj faglighed og kvalitet, som alle tager udgangspunkt i avisens redaktionelle linje. Via uddybende journalistisk research og målgruppeinddragelse sikrer vi altid en høj kvalitet i de aktiviteter, vi involverer os i, og vi tilbyder vores deltagere og samarbejdspartnere inspiration, værktøjer og faglig indsigt fra flere vinkler og netværk.

Som partner til Børsen Konference får du eksponering og aktiveringsmuligheder over for specifikke målgrupper. Din virksomhed bliver en integreret del af konferencen, og I har flere muligheder for at få jeres budskab kommunikeret:

 • Oplæg i plenum
 • Deltagelse i paneldebatter
 • Breakout session
 • Standplads i pauseområder
 • Sponsor i form af logo på markedsføringsmateriale
 • Skræddersyet løsning

Hvem er deltagerne på Børsens konferencer?

Deltagerne på Børsens konferencer er typisk ledere, erhvervsfolk og iværksættere fra dansk erhvervsliv, der søger indsigt, inspiration og konkrete værktøjer til den aktuelle dagsorden.

Ønsker din virksomhed at synliggøre sig og komme helt tæt på erhvervslivets beslutningstagere, er et samarbejde med Børsen Konference derfor en oplagt mulighed. Vi indgår typisk strategiske partneraftaler, hvor konferencerne indgår som en central del af vores partneres markedsbearbejdning, men vi har mange muligheder, som kan målrettes forskellige typer af virksomheder. Kontakt os, og hør, hvordan Børsen Konference kan hjælpe med at få jeres budskab kommunikeret.

Hør mere om dine muligheder for partnerskaber på telefon 72 42 33 20 eller skriv til annonce@borsen.dk. Læs mere om vores konferencer på borsen.dk/konference. 

Børsen Gazelle – Kåringer og Accelerator

Bliv en del af et unikt vækstunivers

Børsen Gazelle afholder både arrangementer om foråret og om efteråret. Om foråret afholdes Gazelle Accelerator, hvor vi har fokus på værktøjer og inspiration til fortsat vækst. Om efteråret afholdes gazellekåringerne, hvor vi anerkender og fejrer landets hurtigst voksende virksomheder, gazellerne. Vi offentliggør gazellelisten og fejrer gazellerne i de danske regioner med en række regionale kåringer, som afsluttes med landskåringen i København, hvor vi fejrer landsvinderne. I 2017 deltog mere end 3500 i gazellekåringerne på tværs af landets regioner. Som partner til Børsen Gazelle bliver din virksomhed en del af et unikt, veletableret og velrenommeret koncept, der samler landets hurtigst voksende virksomheder.

På Børsen Gazelle er vi interesseret i langvarige partnerrelationer, og partnerskabet giver unikke muligheder for at blive associeret med vækstagendaen i dansk erhvervsliv. Som partner til Børsen Gazelle får din virksomhed flere muligheder for at involvere, eksponere og aktivere sit brand over for en unik og attraktiv målgruppe:

 • Integreret del af konceptet for Børsen Gazelle
 • Deltagelse i plenum ved Børsen Gazelle Accelerator og gazellekåringerne
 • Testimonial omhandlende, hvorfor I er partner til Børsen Gazelle
 • Adgang til gazellelisten
 • Standplads i pauseområder
 • Integreret del af markedsføringen af Børsen Gazelle
 • Banner og annoncering i eget layout i Børsen i relation til Børsen Gazelle

Se mere om Børsen Gazelle her

Print
 

KONTAKT

Annoncesalg
Tlf: 72 42 33 20
annonce@borsen.dk
Det siger vores partnere

Skal vi samarbejde?
Kontakt os på 72 42 33 20 og få en uforpligtende snak om, hvad et samarbejde med Børsen Konference kan tilbyde din virksomhed.