Byggeri

Børsen Byggeri er et nyt tillæg i Børsen, som udkommer tre gange i år. Tillægget henvender sig til alle danske bygge-, entreprenør- og arkitektvirksomheder. I Børsen Byggeri sætter vi fokus på alt inden for byggeri – fra innovation og strategi til drift og økonomi.
Med en annonce i Børsen Byggeri rammer du en beslutningsdygtig målgruppe, for 26 pct. af Børsens læsere har nemlig været involveret i køb af nybyggeri og ombygning inden for de seneste to år. Det giver rigtig god mening, for i Børsen møder du langt flere læsere med titlen CEO og CFO end i noget andet landsdækkende dagblad.* Lakserødt. Uden tvivl.

Den redaktionelle ramme:
Børsen Byggeri sætter fokus på innovation og vækstmuligheder inden for byggeri. Vi tegner portrætter af danske virksomheder og entreprenører, som arbejder inden for bygge- og anlægssektoren. Vi ser nærmere på de muligheder og udfordringer, som byggeprojekter kan give leverandører, arkitekter og ingeniører. Vi ser også nærmere på de udviklingsbyggeprojekter, som venter Danmark i fremtiden.

Se priser og tekniske detaljer for annoncering her.

Klik på tillægget for at læse en tidligere udgave af Børsen Byggeri. 

KONTAKT ANNONCESALG

Peter Benche
Tlf: 60 24 39 65
peter@media-sales.dk

Thomas Rosendal
Tlf: 23 60 39 40
thomas@media-sales.dk
*Kilde

Faktaboks

Børsen Byggeri 2018

UdgivelsesdatoOrdredeadlineMaterialedeadline
27. marts20. marts23. marts kl. 12.00
29. maj22. maj25. maj kl. 12.00
30. oktober23. oktober26. oktober kl. 12.00